"Kopytko"
Koniarz
Piszcie tu o wszystkich książkach jakie przeczytaliście lub które czytacie! Tematyka oczywiście końska. JA się dzisiaj wzięłam za cytanie "Koń zwany cieniem". Jestem na 30-stej stronie i narazie bardzo ciekawie się zapowiada
Zamiast czytać lekture, którą mam na piątek przeczytać ("Śluby panieńskie") ja się biorę za to
Oczywiście zdam szczegółową recenzję jak ją przeczytam!
Jeździec
ja czytalam ,,Niasaca radosc", Montiego Robertsa kilka i mam zamiar ,,Lekcje ktorych udziela mi moj kon", Z myślą o koniu", ,,Niepokonany Seabiscuit" no i chyba wszystko ale nie pamietam dobrze i mam zamiar ,,Lekcje ktorych udziela mi moj kon
Koniarz
I jak się Broszka podobała??
Gość
A ja właśnie skończyłam "Dublerkę" Ewy Bagłaj, to jest druga część. Podoba mi się jeszcze bardziej niż "Broszka" o ile to w ogóle morzliwe:))))) jest po prostu niesamowita i bardzo polecam:)))
głównie jest o koniach na planie filmowym, dużo o tym jak się je szkoli i o kaskaderach, super sprawa:)) a poza tym miłość i kryminalna zagadka też jest
tylko że ja kupiłam wcześniej a na Gwiazdkę jest teraz taka promocja że jak się zamawia w Świecie Książki to dwie części kosztują tyle samo co wcześniej jedna, ale trzeba kupić od razu obie naraz
Bywalec
Moje ulubione:
Anna Sewell "Czarny Książę"
Marek Tadeusz Nowakowski "Dziewczyna i Carino"
Laura Hillenbrand "Niepokonany Seabiscuit"
Teodor Goździkiewicz "Gniade, kare, kasztanki"
Nicholas Evans "Zaklinacz koni"
Bardzo, bardzo lubię te książki. Fajnie jest do nich wracać.